About

YOU Group
of Companies

Youth, Ornament, Unity.

Ditubuhkan pada tahun 2008, YOU Group (Youth, Ornament, Unity) adalah pusat media sehenti anda. Kumpulan ini muncul sebagai projek CSR kerana kejayaan C.L. Kumpulan.

YOU Group, yang mendapat minat dalam membuat filem, hingga kini telah menyumbang kepada masyarakat melalui berbagai cara termasuk membuat pelbagai dokumentari pendidikan untuk memberi kesedaran kepada masyarakat, dan menubuhkan akademi filem dan seni sendiri untuk membantu para usahawan.

Kumpulan itu juga menubuhkan syarikat keselamatan untuk meningkatkan keselamatan orang ramai.


874097-V

YOU Film &
Art Academy
Sdn Bhd

"Bertindak!" adalah salah satu perkataan biasa yang akan anda dengar di YOU Film & Art Academy Sdn Bhd.

Ditubuhkan pada 6 Oktober 2009, syarikat ini adalah sebuah akademi filem / filem yang mengesahkan graduan dengan sijil kelulusan yang disahkan oleh kerajaan yang diluluskan secara langsung oleh Kementerian Pendidikan Malaysia.

Beberapa kursus Sijil dan Diploma yang ditawarkannya merangkumi pembuatan Filem, Seni Persembahan, Multimedia, Penyiaran TV, Pengeluaran Filem dan Fotografi.

BACA LAGI

912413-V

YOU Channel
Network Sdn Bhd

Dengan adanya filem dan dokumentari, YOU Channel Network Sdn Bhd adalah sebuah rumah produksi yang ditubuhkan pada 19 Ogos 2010.

Ia menyediakan banyak dokumentari menarik yang menyoroti usaha kerajaan untuk membantu negara.

Beberapa tajuk yang diterbitkan adalah My Hometown, My Pride, My Dream, Passionate Youth dan Hebat Elegant kepada Radio Television Malaysia (TV2), dan merancang untuk mendapatkan salurannya sendiri di saluran TV premium stesen dalam masa terdekat masa depan.

BACA LAGI

955734-A

YOU
Security
Sdn Bhd

YOU Security Sdn Bhd menyediakan perkhidmatan dan pengawal keselamatan dan peribadi untuk personel penting dan kru mereka.

Membekalkan alat peraga yang sukar diperoleh seperti senjata api dan bahan letupan, dan mendapatkan izin dari pihak berkuasa untuk menyekat kawasan tertentu .

Selalu memikirkan matlamat masa depan, syarikat itu kini merancang untuk menjadikan dirinya sebagai syarikat keselamatan dan filem profesional Malaysia.

Ini bertujuan untuk memberi keselamatan awam kepada rakyat umum di samping bertindak sebagai pusat filem sehenti untuk menampung keperluan bintang, artis dan VIP yang telah menyedari keindahan Malaysia.

BACA LAGI

972149-T

SAC
Arms (RNU)
Sdn Bhd

Salah anak syarikat dalam YOU Group, pembekal YOU Security. SAC Arms adalah syarikat senjata api dan peluru berlesen yang beroperasi di kawasan Klang.

Dengan pelbagai dan pelbagai aksesori, SAC Arms adalah produk dan perkhidmatan senjata api sehenti untuk keperluan perkhidmatan keselamatan.

BACA LAGI